Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Baan laboratorium

Baan laboratorium

In een baan binnen het laboratorium werkt je aan onderzoek, kwaliteit en productontwikkeling.  Een Laboratorium baan is in vele opzichten uniek: een baan in een laboratorium is uitdagend en divers en er zijn op het laboratorium vele richtingen en mogelijkheden: in de biochemie, medische laboratoria, in de chemie, levensmiddelentechnologie of milieu-industrie. Het arbeidsperspectief voor een baan op het laboratorium is een van de hoogste in de komende jaren, vergelijkbaar met de baanzekerheid van bijvoorbeeld verpleegkundigen. Verder zijn je werkzaamheden als laborant divers en het laboratorium kent een hoge innovatiesnelheid. Je bent verantwoordelijk voor het (optimaliseren van) een onderzoek en past daar verschillende methoden voor toe met alle mogelijke technieken.
De uitkomsten van laboratorium onderzoek zijn niet altijd voorspelbaar, daarom is een baan in een laboratorium altijd weer een uitdaging. Wil jij weten waar je een baan bij een laboratorium kan vinden? Dan zit je op de aangewezen plek. Kijk eens bij LabResource Vacatures.

Mocht je zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

De LabResource App komt er aan, vanaf 1 juli in de market
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Alle vacatures
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close