Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

ASGN

LabResource is een divisie van ASGN, een van de meest vooraanstaande leveranciers van veelgevraagde, hooggekwalificeerde professionals in de technologische, digitale en creatieve industrie, evenals in de sectoren voor zorgtechnologie, engineering, levenswetenschappen en de overheid.

ASGN Incorporated werd opgericht in 1985 en is gevestigd in Calabasas, Californië. Met een groot aantal eersteklas dochterondernemingen biedt ASGN hooggekwalificeerd personeel om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren van de meest vooraanstaande ondernemingen en overheidsinstanties in Noord-Amerika en Europa. Met zijn uitstekende prestaties wordt ASGN gezien als ‘best in class’ in talloze sectoren en heeft het in de afgelopen 30 jaar een reputatie voor uitmuntendheid opgebouwd.

Omdat LabResource onderdeel is van ASGN Incorporated (NYSE: ASGN), hoeft u niet alleen te vertrouwen op onze samenwerking, maar kunt u daarnaast vertrouwen op de ondersteuning van een leider in deze industrie. ASGN is de tweede grootste IT-detacheringsorganisatie in de Verenigde Staten en werd 3 jaar achter elkaar met naam genoemd in de “100 snelst groeiende bedrijven” van het blad Fortune. Om meer te weten over ASGN bezoek www.asgn.com.

LabResource is onderdeel geworden van ASGN door het samen gaan met Lab Support, de divisie die aan de wieg stond van ASGN Incorporated. Met meer dan 30 jaar ervaring in het werven van personeel is Lab Support een van de meest vooraanstaande wervingsbureaus voor vakkundig talent met een wetenschappelijke of laboratoriumachtergrond. Hiermee biedt LabResource onze werknemers, werkzoekenden en klanten een zeer sterke partner voor de Nederlandse markt met een internationaal bereik en netwerk.

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close