Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Arbeidsvoorwaarden

Werknemers kunnen starten bij een opdrachtgever op uitzendbasis, detachering of werving en selectie. De aard van het dienstverband varieert per vacature en is afhankelijk van de voorkeur van de opdrachtgever.

Indien werving en selectie van toepassing is, dan volgt directe indiensttreding bij de opdrachtgever. Uiteraard gelden dan direct de arbeidsvoorwaarden, en eventuele CAO, van de opdrachtgever.

Indien je start op uitzendbasis dan is de CAO van de ABU (Algemene Bond Uitzendkrachten) van toepassing. Met dit pakket ontvang je onder andere 25 betaalde vakantiedagen, betaalde feestdagen, 8% vakantiegeld, reiskosten (volgens inlener) en pensioen (volgens CAO). De salariëring van onze flex-medewerkers is altijd gelijk aan die van de opdrachtgever conform de inlenersbeloning.

Voor gedetacheerden zijn vergelijkbare arbeidsvoorwaarden als voor uitzenden van toepassing, ook de ABU CAO. Het betreft hier echter altijd contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Onze service voor lab-professionals is vanzelfsprekend geheel kosteloos.
VACATURES

Wij verzoeken lab-professionals zich online aan te melden of telefonisch contact op te nemen voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Aanmelden kandidaten

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close